Søker du ny eller flere medarbeider?
  Søker du ny jobb og utfordringer?
 
Svane Bemanning kan bistå dere med å skaffe
den riktige medarbeideren for både fast
ansettelse, vikariat eller innleie. Vi strekker oss langt for å skaffe våre oppdragsgivere den
riktige medarbeideren på kort varsel.
[Les mer om Bemanning her]
  Svane Bemanning hjelper deg med å finne noe
som passer for deg. Gjennom vår kundebase og vårt nettverk kan vi skaffe deg arbeid. Vi ansetter nye medarbeidere for våre oppdragsgivere hver dag, så ta kontakt med oss for en samtale.
[Les mer om Ny jobb og muligheter her]
  Svane Bemanning har ledige stillinger
innen de fleste fagområder. Vi kan tilby både midlertidige og faste stillinger i Norges mest attraktive bedrifter. For å søke jobb hos oss
må du registrere din CV i vår database. 
[Ledige stillinger finner du her]
Svane Bemanning er et landsdekkende bemanningsselskap i Norge, som tilbyr fleksible og effektive konsulent- og bemanningsløsninger, for kortere og lengre oppdrag innenfor bygg/anlegg, industri og andre tekniske fagområder. Svane Bemanning AS er i hovedsak en bedrift som leier ut nordisk og utenlandsk personell tilegnet kundens behov og kvalifikasjonskrav.

Vi tilbyr kapasiteten du trenger!

Trenger Du Rydding på Din byggeplass?

Vi kan hovedsaklig tilby bemanning innen:

Les mer om våre fagområder her


Søkeord

FORSIDEN KONTAKT NYHETSBREV KART BLOGGEN SALGSAVDELING FAGOMRÅDER HVORDAN JOBBER VI ? REFERANSER REKRUTTERINGSAVDELING LEDIGE STILLINGER REGISTRER DEG SOM JOBBSØKER RESSURSER OM SVANE BEMANNING ANSATTE ADMINISTRASJON HELSE, MILJØ OG SIKKERHET ENGLISH INFORMATION


Svane Bemanning AS er blitt godkjent som StartBANK leverandører

Svane Bemanning AS er blitt godkjent som StartBANK leverandører

Svane Bemanning AS har nå blitt godkjent som StartBANK bemanningsleverandør. StartBANK er et felles leverandørregister og bransjenettverk for de som vil levere tjenester til bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. StartBANK-nettverket gir oss som bemanningsleverandør muligheter til å konkurrere på like vilkår, samt være med å bidra til bruk av seriøse aktører i markedet.
Les mer her


EURES gir oss et godt nettverk

Det viktigste er vel at vi skaper et godt nettverk gjennom EURES i forskjellige land, og får tilgang til større databaser av arbeidssøkere. Slik svarer daglig leder i Svane Bemanning, Johnny Svane når vi spør om hva samarbeidet med NAV EURES Nord-Trøndelag har gitt av resultater for bedriften han gründet i 2008, og som allerede har rundt 110 ansatte i snitt gjennom året og omsatte for 60 mill kr i 2012.
Les omtalen hos NAV EURES


Kontakt

Svane Bemanning AS

Vårt hovedkontor